Prodej rodinného domu 170 m², Levínská Olešnice

4 190 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Reality Sedmička

Žďár nad Sázavou, nám. Republiky 75/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte bydlení na pěkném klidném místě v podkrkonoší? Potom právě pro vás máme zděný rodinný dům v malé obci Levínská Olešnice na rozhraní Libereckého a Královohradeckého kraje, nedaleko Nové Paky. Obec leží v hezké kopcovité krajině v nadmořské výšce 472 metrů. Prochází tudy značená turistická trasa, nedaleko stojí např. rozhledna Kozinec, zámek Studenec, zřícenina hradu Levín. V obci je obecní úřad, školka, kulturní dům, restaurace, vlaková zastávka a jsou zde také k dispozici tenisové kurty. Dům je dispozičně řešen jako 5 + KK, má ústřední elektrické topení v kombinaci s krbem, je napojen na vodovod, elektřinu, odpady jsou svedeny do septiku s trativodem. Na oplocené zatravněně zahradě s několika převážně okrasnými keři, je za domem postavena také menší dřevěná kůlna na nářadí s krytým posezením.
Dům je vhodný k trvalému bydlení i rekreaci pro zájemce hledající klid a přírodu s dobrým dopravním spojením, a to jak vlastním autem po silnici, tak i autobusy a vlakem.
Financování domu je možné i úvěrem ze stavebního spoření nebo hypotékou - zajistíme. Nezávazná konzultace a výběr banky s naším finančním specialistou - zdarma. Můžeme zajistit i financování pro klienty, kteří nedostanou úvěr v bance.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Žumpa, septik
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 471
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 620 m²
Plocha užitná 170 m²
Plocha zastavěná 144 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Reality Sedmička

Žďár nad Sázavou, nám. Republiky 75/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Reality Sedmička

Sdílet nemovitost

TOPlist